Klar, parat, WHAM!, MC Einar, Chris Rea og Mariah Carey. Vis mig nyhedsbrevet i en browser
 
 
 
 
 
 
         
     

Kære læser

I den søde juletid, der nærmer sig, vil vi traditionen tro sørge for, at du ikke behøver at kede dig.
Vi tilbyder en masse træningstilbud i hele julen, julehygge med gløgg og småkager, særlige jule- og nytårshold med noget godt til ganen efterfølgende OG selvfølgelig vores hyggelige adventslodtrækninger.


Selvom juletid ofte er forbundet med lækker mad og hyggelige stunder, er det også en fantastisk tid til at holde sig aktiv og bevare balancen.


🏋️ Hold dig aktiv: Vores fitnesscenter tilbyder et bredt udvalg af træningsmuligheder - lige fra holdtræning sprængfyldt med energi og endorfiner til de afstressende timer i halvmørke, hvor vi lige mærker julepulsen.

👩🏻‍🤝‍🧑🏼 Personlig træning: Har du lidt svært ved at hanke op i dig selv, når kulden sætter rigtigt ind? Så book en personlig træner allerede nu og sørg for, at du har nogle faste aftaler i december.

🎅 Juletemaer der lokker: Vores dygtige instruktører har udarbejdet specielle juletræningsprogrammer, der kombinerer sjov og motion. Spørg vores personale for mere information.

🎁 Julegaveidéer: Giv sundhed og trivsel som gave! Vi tilbyder gavekort og medlemskaber, så du kan dele glæden ved fitness med dine kære.

🎉 Festlige arrangementer: Hold øje med vores kommende juleevents og konkurrencer. Det er en fantastisk måde at forblive motiveret og samtidig nyde fællesskabet.

👌 HYGGE: Vi serverer gløgg og småkager hver tirsdag frem til jul fra kl. 16. Samt vi serverer kransekage og bobler d. 31. december kl. 08-12 🍷🍪


Vi sørger for hyggen, du sørger for at tjekke ind og være med. 💗👍

Vi ser frem til at fejre julen sammen med dig og støtte dig på din rejse mod sundhed og velvære. Lad os sammen gøre denne juletid til en hyggelig tid, hvor vi IKKE springer over hvor gærdet er lavest.

 

Rigtig glædelig jul og godt nytår til dig og dine kære.
Thomas og Lars

 

Har du set de små julegaver?

I hele december har vi lagt nogle små julegaver ud på holdplanen til dig.

Så hold godt øje med vores sociale medier – eller holdplanen, enten i vores app eller på hjemmesiden.

Vores skønne holdtrænere har sørget for at der er ekstra hygge og særlige hold klar til dig hele julen og til nytår.

Rigtig god december fra alle os i centeret
🎅🎁🤶
SE VORES JULE- OG NYTÅRSHOLD